Carrière

Werken bij Zwanenberg Food Group

Door een zeer resultaatgerichte werkwijze heeft Zwanenberg Food Group zich ontwikkeld tot een onderneming van formaat, die zowel nationaal als internationaal opereert. Zwanenberg heeft productievestigingen in heel Nederland en is ook actief met eigen fabrieken in Engeland en de Verenigde Staten, en een verkoopkantoor in Australië. Onze onderneming exporteert naar honderd landen wereldwijd.

De bedrijfscultuur van Zwanenberg wordt gekenmerkt door ondernemerschap. Dat wil zeggen: risico’s nemen, kostenbewust zijn en bovenal verantwoordelijkheid durven dragen. Zwanenberg heeft een cultuur waarin we direct met elkaar communiceren en zeer doel- en resultaatgericht zijn. Zeggen waar het op staat, met een grote handelingssnelheid en dynamiek.

Medewerkers van Zwanenberg zijn vakmensen op hun eigen gebied. Daarom zijn zij in staat om zowel individueel als met collega’s continu te zoeken naar verbeteringen. Door de platte organisatiestructuur is Zwanenberg in staat snel te handelen. Binnen afzienbare tijd wordt een verbetervoorstel goedgekeurd en geïmplementeerd.

Er heerst een sterk teamgevoel om de schouders eronder te zetten en de organisatie keer op keer op een hoger niveau te krijgen. Voortdurend word je in de gelegenheid gesteld out-of-the-box te denken en ideeën om te zetten in concrete acties.

Om je te ondersteunen bij het continue verbeterproces, kent Zwanenberg diverse persoonlijke opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Spreekt deze manier van werken je aan, neem dan eens contact op met onze afdeling Personeel & Organisatie in Almelo, telefoon 088 054 6000.