Zwanenberg Food Group rondt overname Unilever-fabriek Oss af

2-02-2018

Almelo, 1 februari 2018 - In navolging op het persbericht van 3 juli 2017 maakt Zwanenberg Food Group (ZFG) bekend dat haar overname van de productiefaciliteit van Unilever in Oss is afgerond.

Zwanenberg en Unilever zijn een strategische samenwerking aangegaan. Zwanenberg gaat soepen en sauzen produceren voor Unilever, onder andere voor de merken Unox en Bertolli. Alle merken en recepten blijven eigendom van Unilever. Unilever blijft tevens verantwoordelijk voor de marketing en verkoop van de merken. De productielocatie in Oss wordt de grootste in het ZFG-netwerk.

Over Zwanenberg Food Group

Zwanenberg Food Group is een voedingsmiddelenconcern met 1.600 medewerkers en een omzet van circa € 400 miljoen. Zwanenberg behoort tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleesconserven, specialiteiten en snacks. Het concern exporteert vleesconserven (onder andere onder de merknaam ZWAN) naar meer dan honderd landen wereldwijd. Daarnaast produceert Zwanenberg soepen, sauzen en vegetarische producten. Zwanenberg beschikt over tien productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.