CEO Ronald Lotgerink verlaat Zwanenberg Food Group en wordt CEO Vion

9-04-2018

Almelo, 9 april 2018 – Ronald Lotgerink, Chief Executive Officer van Zwanenberg Food Group, wordt per 1 september 2018 CEO van Vion. Chairman Aldo van der Laan neemt de taken van Lotgerink waar.

Lotgerink (57) begon zijn loopbaan bij Zwanenberg Food Group in juni 1989 als financieel directeur. Sinds 2007 is hij er CEO.

Aldo van der Laan: “Wij vinden het bijzonder spijtig dat Ronald Lotgerink ons gaat verlaten, maar gunnen hem deze mooie carrièrestap naar één van de grootste vleesondernemingen van Europa van harte. Ronald heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Zwanenberg Food Group in de bijna dertig jaar dat hij aan onze onderneming verbonden is geweest. Wij zijn hem dankbaar voor zijn grote inzet door de jaren heen.”

Over Zwanenberg Food Group

Zwanenberg Food Group is een voedingsmiddelenconcern met 1.600 medewerkers en een omzet van circa € 400 miljoen. Zwanenberg behoort tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleesconserven en snacks. Het concern exporteert vleesconserven (onder andere onder de merknaam ZWAN) naar meer dan honderd landen wereldwijd. Daarnaast produceert Zwanenberg soepen, sauzen en vegetarische producten. Zwanenberg beschikt over eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.