Vacaturesite www.werkenbijzwanenberg.nl

21-02-2019

Almelo, 21 februari 2019 - Al sinds de oprichting wordt Zwanenberg Food Group gekenmerkt door ondernemerschap, flexibiliteit en dynamiek. Bijtijds zien welke kant de markten op bewegen, anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en ernaar handelen. Daarbij horen efficiënte productie, vlekkeloze logistiek, creatieve marketing en foutloze klantenservice.

Deze kenmerken hebben ervoor gezorgd dat Zwanenberg Food Group tot de top in haar markten behoort. Van oudsher in vleesproducten en conserven, maar de laatste jaren ook in soepen, sauzen, snacks en verrassende vegetarische producten. Een breed voedingsmiddelenbedrijf met 1.600 medewerkers die samen een jaaromzet realiseren van 400 miljoen euro.

Zwanenberg wil haar uitstekende marktpositie niet alleen behouden, maar ook verder uitbouwen. Daarom zijn wij altijd op zoek naar energieke, initiatiefrijke en ondernemende collega’s. Onze groei neemt zelfs zulke vormen aan dat wij een aparte website voor onze vacatures hebben gebouwd. Sinds februari 2019 is deze bereikbaar op www.werkenbijzwanenberg.nl