Zwanenberg sluit tijdelijk haar vestiging in Almelo

Almelo, 7 november 2020

Almelo, 7 november 2020 – Zoals bekend is de regio Twente een zogenaamde ‘hotspot’ voor corona. In lijn met deze ontwikkeling is het aantal coronagevallen in onze locatie aan de Sluisweg in Almelo verder toegenomen. In verband hiermee heeft Zwanenberg Food Group besloten haar productievestiging aan de Sluisweg tien dagen te sluiten. Dit betekent dat de activiteiten tot maandag 16 november stilliggen.

Sinds maart van dit jaar hanteert Zwanenberg in alle fabrieken een streng coronamaatregelenprotocol dat is gebaseerd op de RIVM-voorschriften. Gezien het beperkte aantal coronagevallen heeft dit tot medio oktober effectief gewerkt. De recente regionale ontwikkeling heeft ons doen besluiten deze week twee maal al onze medewerkers (in samenspraak met de GGD) te laten testen. Wij hebben daarbij vastgesteld dat onder onze collega’s, die overigens geen symptomen hadden, sprake is van een verhoogd aantal besmettingen.

Naar verwachting zal de tijdelijke sluiting beperkt leiden tot leveringsproblemen voor onze klanten. Wij blijven in nauw contact staan met de GGD omtrent de verdere ontwikkelingen.

 

Namens de directie van Zwanenberg Food Group,
Maarten Elsinga

 

Onze merken