Klokkenluidersregeling

Klokkenluidersregeling

Zwanenberg Food Group (hierna: Zwanenberg) streeft er naar om er zeker van te zijn dat iedereen op alle locaties, alle managers en werknemers altijd handelen naar de van toepassing zijnde wet- en regelgeving, het bedrijfsreglement en de regels van de verschillende autoriteiten.

De klokkenluidersregeling van Zwanenberg is er op gericht om de nakoming te ondersteunen met de toepasselijke wet- en regelgeving, de integriteit in het financiële beheer, een gezondere en veiligere werkomgeving en een effectieve bedrijfsvoering.

Zwanenberg werkt op basis van de volgende kernwaarden; respect en integriteit, prestatiegericht, innovatie, teamgericht werken en aanspreken op gedrag, daarom wil Zwanenberg er voor zorgen dat een werknemer* melding kan maken zonder het risico van represaille en met de wetenschap dat alle meldingen vertrouwelijk worden behandeld en onmiddellijk worden onderzocht. Daarom is de klokkenluidersregeling in het leven geroepen. De klokkenluidersregeling is van toepassing op alle werknemers van Zwanenberg en al haar dochterondernemingen in Nederland.

Bekijk de klokkenluidersregeling

Onze merken