Onze merken

Onze merken

Zwanenberg produceert naast eigen merken Zwan, Kips en Huls ook een aantal van de bekendste merken ter wereld onder private label. Hieronder geven we een overzicht van de succesvolle merken die wij in samenwerking met onze partners produceren en exporteren naar meer dan 100 landen wereldwijd.

Chicken Tonight

In Nederland is Chicken Tonight een bekend merk bij consument en retailer. Nadat wij in 2017 de Oss-fabriek van Unilever hebben overgenomen, produceren wij op deze locatie meerdere Chicken Tonight maaltijdsauzen. Het gaat om de smaken: Ajam Pangang, Zoetzuur, Saté, Hawaï, Tomaten-room, Tandoori mild en Ajam Bali. Sinds medio 2019 heeft Zwanenberg ook de marketing en verkoop van deze productiegroep overgenomen.

Huls

Sinds jaar en dag is Huls dé drogeworstspecialist van Nederland. In 1998 heeft Zwanenberg de Huls-fabriek in Vlagtwedde overgenomen. Zwanenberg produceert hier o.a. metworst, kosterworst, cervelaat, chorizo, salami, worststicks en snackworstjes. Ambachtelijk bereid volgens traditioneel recept. Meer informatie vind je op www.hulsdrogeworst.nl.

Kips

De beroemde leverworst van Kips wordt in onze fabriek gemaakt volgens origineel familierecept sinds 1910. We produceren niet alleen leverworst, paté en smeerleverworst, maar ook snacks als kipnuggets, gehaktballetjes, knakworst, hot dogs, kipdijspiesjes en kipdrumsticks. Daarnaast heeft Kips in 2018 een succesvol vegetarisch/ veganistisch concept gelanceerd. Meer productinformatie vind je op www.kips.nl.

Lupack

Lupack is een conservenmerk dat sinds 1956 bekend is op de Nederlandse en internationale markt. In 1981 nam Zwanenberg de Lupack fabriek in Raalte over. Producten die hier geproduceerd worden, zijn onder andere: soepballetjes, luncheon meat, gehaktballen, cocktailworstjes, Gelderse rookworst, bockworst en boterhamworst. Lupack is een A-merk dat verkrijgbaar is bij zowel supermarkten als groothandels.

Plumrose

Plumrose is één van de meest gewaardeerde conservenmerken in Australië en de Verenigde Staten. Het is een A-merk pur sang dat zich kenmerkt door uitstekende kwaliteit en een uitmuntende smaak. Voor dit merk produceert Zwanenberg onder andere ingeblikte beenham, hotdogs, cocktailworstjes, hamblokjes en diverse soorten vleeswaren. Kijk voor meer informatie op www.plumrose.com.au.

Sonnen Bassermann

 Het merk Sonnen Bassermann is sinds 1896 een begrip in Duitsland. Anno 2020 produceren wij vanuit onze productielocaties Voorthuizen en Oss diverse soepen voor de Duitse markt onder deze gerenommeerde merknaam. Kijk voor het gehele productoverzicht op www.sonnenbassermann.de.

Ye Olde Oak

 Sinds de fusie met Struik Foods Europe in 2020 produceren wij op onze locatie Voorthuizen het grootste hotdogmerk van Engeland: Ye Olde Oak. Voor dit merk, dat zijn oorsprong vindt in 1949, produceren wij naast diverse smaken hotdogs ook cocktailworstjes en ham in blik. Meer informatie over dit merk vind je op www.yeoldeoak.co.uk.

Zwan

Het merk Zwan is sinds 1875 een begrip in de internationale vleesconservenindustrie. De producten van Zwan staan vooral bekend om de hoogstaande kwaliteit en uitstekende smaak. Naast luncheon meat produceert Zwanenberg onder deze merknaam ook cocktailworstjes, hotdogs, rookworst en charcuterie, waaronder ham en salami. Deze producten zijn wereldwijd verkrijgbaar. Kijk op www.myzwan.com voor meer informatie.