Over Zwanenberg

Over Zwanenberg

De Zwanenberg Food Group

Met 1.600 medewerkers en een omzet van 400 miljoen euro behoort Zwanenberg tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren, vleesconserven, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten. Zwanenberg beschikt over eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten en een verkoopkantoor in Australië.

Wij leveren onze producten aan retail en groothandel onder diverse succesvolle (internationale) merknamen. Naast onze succesvolle eigen merken, hebben we ook een groot aantal private labels ontwikkeld. Niet alleen voor de Nederlandse markt, maar ook voor de internationale markt. Tegenwoordig exporteren we onze producten naar meer dan honderd landen wereldwijd.

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur van Zwanenberg wordt gekenmerkt door ondernemerschap. Dat wil zeggen: risico’s nemen, kostenbewust zijn en bovenal verantwoordelijkheid durven dragen. Er heerst een prettige, open werksfeer en we werken zeer doel- en resultaatgericht. Bovenal zijn we trots op onze producten en dat dragen we graag uit.

Innovatie

Medewerkers van Zwanenberg zijn vakmensen op hun eigen gebied. Daarom zijn zij in staat om zowel individueel als met collega’s continu te zoeken naar verbeteringen. We investeren in training en ontwikkeling. Bovendien staan we altijd open voor nieuwe ideeën of werkwijzen. Er heerst een sterk teamgevoel om de schouders eronder te zetten en de organisatie keer op keer op een hoger niveau te krijgen.

Onze merken